skip to Main Content

3 Mooiste plekken in Mexico

Mexico is het op een na grootste land van Midden-Amerika, na de Verenigde Staten. Als het om kansen gaat, is dit een land dat veel te bieden heeft. Maar wat is er nog meer te doen in het boeiende Mexico? Dat hebben we voor je uitgezocht. Wij zullen de mooiste plekjes in Mexico voor je beschrijven. Afgezien van zijn uitstekende eigenschappen, heeft het land prachtige witte zandstranden, een vaak schokkerige blauwe lucht en weelderige vegetatie. De Mexicaanse cultuur is een mengelmoes van Spaans/Mexicaanse en Indiase invloeden. Deze fascinerende cultuur heeft een overvloed aan aantrekkelijke eigenschappen. Je kunt je de ruïnes en monumenten voorstellen die de Maya’s hebben achtergelaten.

De vulkaan Popocatépetl

Deze prachtige vulkaan is absoluut de moeite van het bekijken waard. Deze vulkaan is nog steeds actief. De vulkaan is heel gemakkelijk te begrijpen. Omdat vulkaana’s ’s avonds veel steviger zijn dan later op de dag, is het sterk aan te raden om de vulkaan s’ochtends te beklimmen. Vanaf de top van de vulkaan heb je een schitterend uitzicht over de ongerepte landschappen van Mexico.

Playa del Carmen

Dit is een populaire badplaats in Mexico, en het is de moeite waard om te bekijken. Playa del Carmen is een waar paradijs voor avonturiers. In Playa del Carmen is een mooie wandelstraat met prachtige uitzichten en interessante winkels. Ook zijn er veel restaurants waar je lekker kunt eten. In de avond zijn er tal van activiteiten te vinden op de boulevard. Er zijn veel artiesten die optreden en veel tekenaars die tekeningen maken. In Playa del Carmen is het een goed idee om wat tijd door te brengen met ontspannen op het strand. Waterskiën en diepzeeduiken zijn slechts twee van de vele leuke wateractiviteiten die er zijn.

Yucatá

Dit gebied dient om verschillende redenen te worden onderzocht. In dit geval vind je het wereldberoemde Maya-Stad Cobá, met een prachtig uitzicht op het Lago Macanxoc en Lago Cobá. Chichén Itzá, met zijn Kukulcan tempel, is een andere plek die je niet mag missen tijdens een bezoek. Omdat de regio Yucatán zo groot is, is het ook een goed idee om jezelf voldoende tijd te geven om het te verkennen. Uxmal, Tulum en Xelhá hebben bijvoorbeeld meer Mayacultuur-gerelateerde attracties. De hoofdstad van Mérida heeft een heerlijke koloniale sfeer, met prachtige parken en interessante musea.

 

Back To Top